Over ons

Koster

Wie wij zijn

Wij zijn Gert-Jan en Anneke Koster, getrouwd en wedergeboren christenen. We hebben een groot verlangen om God te dienen. Dit doen we in de vorm van het geven van professionele therapeutische begeleiding en het geven van onderwijs over bevrijding en genezing. Ook worden we regelmatig uitgenodigd om te spreken over innerlijke genezing. Daarbij organiseren we sinds 2 jaar ook nog eens te gekke huwelijksconferenties.

Waar het voor ons begon

In 2021 hoorde ik de Heilige Geest zeggen: “ik wil dat je huwelijksconferenties organiseert”. Wij wilden gehoorzaam zijn en vroegen biddend wat we allemaal nodig hadden om een huwelijksconferentie te organiseren. En God voorzag

Na de eerste huwelijksconferentie dachten we dat het afgerond was. We hadden gedaan wat God van ons had gevraagd en het was een groot succes geweest. We realiseerden ons toen nog niet dat God grotere plannen had. Inmiddels zijn we een paar huwelijksconferenties verder met hele mooie, bijzondere getuigenissen over wat God allemaal in de huwelijken heeft hersteld! Alle eer aan de Here Jezus Christus!

Wat onze kernwaarden zijn

Eenvoud, liefde, gehoorzaamheid, gelijkwaardigheid, kwetsbaarheid en groeien in verbondenheid. Huwelijken versterken is de kern waar Heppie Huwelijk voor staat. Dit alles onder de leiding van de Heilige Geest die voor ons uit gaat. We willen stellen toerusten en aanmoedigen om krachtig te worden in liefde en eenheid zodat ze het maximale uit hun huwelijk kunnen halen.

Heb je vragen of wil je ons uitnodigen? Neem dan gerust contact met ons op!